Правителството, което избрахме, е единственото работещо.  Това заяви лидерът на ГЕРБ

...
Правителството, което избрахме, е единственото работещо.  Това заяви лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов: Ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат

Правителството, което избрахме, е единственото работещо. 

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание след гласуването на кабинета, отпред с акад. Николай Денков от Политическа партия - Демократична България.

 

" Не мога да схвана за какво се подвеждате по най-ниските пристрастености на обществото. Какво е демокрацията? Явяват се партиите на избори, подрежда ни народът ", скара се на атакуващите го с въпроси публицисти Борисов.

 

И изясни, че в съществуващата настройка в Народното събрание " най-стабилното държавно управление е сред първите две ".

 

Припомни, че е казвал това и преди изборите и посъветва медиите " да си видят записите ".

 

" Казал съм, че няма да ни повлияе нищо, няма да ни повлияят записи ", добави водачът на ГЕРБ, визирайки записите от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия, пуснати от Радостин Василев.

 

Запитан по какъв начин ще разяснява думите на президента Румен Радев, че новата коалиция обезсмисля изборите и че Политическа партия - Демократична България и ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са измамили гласоподавателите си, Борисов отговори:

 

" Не желая да подлагам на критика президента, който би трябвало да е обединител. Това е единственото работещо правтелство! "

 

Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат. Бяха контрактувани министрите. Гроздан Караджов щеше да е министър, да не си разтварям устата повече... Но, като не се получи - имаме държавно управление с втория мандат, сподели още Бойко Борисов.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР